Het Weer

Het weer is een erg belangrijk onderdeel bij het werk van een molenaar. Om het weer voor de komende uren te kunnen inschatten vereist veel ervaring. Weerstations via internet zijn hiervoor een goed hulpmiddel.

Onweer

De hieronder gegeven linkjes geven een indruk wat onweer is en doet.

Onstaan van onweer                                                                                             Onweer op een warme zomerdag                                                                                     Koufront                                                                                                                                         Bliksem                                                                                                                                               Donder                                                                                                                                               Gevolg van blikseminslag

Gerard Fredriks 22.03.2021 14:31

hoi Berry,

wij ( de molenaars) vinden belangstelling voor onze molen altijd leuk.
Bel voor een afspraak met het tel.nr. onder het kopje locatie.

Berry Huizing-Majoor 21.03.2021 21:58

Hallo, Ik vind deze molen echt heel erg mooi. Ik kwam er eerder heel vaak maar ik had een vraag zou ik met mijn drone is een leuk filmpje komen maken.

Nieuwe reacties

09.10 | 07:58

Ook dit jaar mochten we de lunch gebruiken tijdens René's fietstocht...

11.07 | 08:58

Beste Wim, er staat een emailadres onder hoofdstuk : loca

08.07 | 10:19

Hoi beste molenaars ik heb foto's van jullie molen geschoten maar ...

22.03 | 14:31

hoi Berry, wij ( de molenaars) vinden belangstelling v...